Strike Hold

Na een test fase in de werkplaats nu bij ons verkrijgbaar:

Strike Hold smeermiddel voor metaal
Strike Hold is een smeermiddel dat reinigend en beschermend en werkt op alle soorten metalen. Met Strike Hold reinigt, smeert en conserveert u uw apparaten in een handomdraai. Klanten noemen Strike Hold daarom ook vaak een ''wonderproduct''.
Het smeermiddel dat reinigt, smeert, conserveert & losmaakt in een hand beweging
Strike Hold is in 2003 ontwikkelt voor het Amerikaanse leger voor Desert Storm voor Irak & Afghanistan. Zij hadden een goed smeermiddel nodig voor hun wapens en voor hun ander materieel. Het moest een smeermiddel zijn dat zeer effectief was, makkelijk in gebruik en goed bestand was tegen extreme weersomstandigheden, dat moesten ze hebben. Het middel moest immers bruikbaar zijn in de verste uithoeken van de wereld waar zand, stof, regen, kou, warmte, aarde de normaalste zaak van de wereld zijn in die gebieden !
Een opmerking van een schiet sporter over Strike Hold smeermiddel: ''Mijn wapen is meteen schiet klaar en zo direct uit mijn koffer te gebruiken.''
Voordelen van Strike Hold:
Video's over de werking van Strike Hold smeermiddel
Nieuwsgierig naar de precieze werking van Strike Hold smeermiddel? Bekijk dan bij video's één van de 52 filmpjes. Elk filmpje laat de werking van Strike Hold smeermiddel op een ander soort apparaat of materieel zien.

Terug naar overzicht

Bekijk ook

Website laten maken door Modual.